Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

ЗА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА

Тел. + 389 (0) 2 3117 255

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

за нарачки над 500 Ден.

РЕКЛАМАЦИЈА НА ПРОИЗВОД

најдоцна 45 Дена

Наскоро

  1. За деца
  2. За возрасни
Книги од домашни автори

Волшебна Нова година

Познат е фактот дека вниманието на читателот ќе биде...

Лиценцирани изданија

Волшебна Нова година

Познат е фактот дека вниманието на читателот ќе биде...

Книга - таблет

Волшебна Нова година

Познат е фактот дека вниманието на читателот ќе биде...

Книги за храна

Волшебна Нова година

Познат е фактот дека вниманието на читателот ќе биде...

Книга на неделата

"ЗВУЧНА АЗБУКА"

Прв звучен буквар на македонски јазик. Звучната азбука е вистинската книга за оние кои сакаат брзо и лесно да ги научат буквите. Притисни, слушни, повтори и така од почеток. Со секоја буква – збор, со секој збор - звук.

Прочитај повеќе

Анкета

Која книга од Исидора Бјелица најмногу ви се допаѓа?

Гласај

КАТАЛОГ 2017

ПРЕЗЕМИ

Зачленете се во нашиот клуб на читатели

Дознајте како да станете член на клубот на читатели на Просветно Дело. Искористете ги нашите попусти сега!

Во клубот се зачленети над
2000 корисници

Зачлени се

Акции / попусти

Видеа

Наша препорака

Вести

Ги споделуваме нашите мисли со вас
  • АКЦИЈА!!!

    Во сите книжарници на ПРОСВЕТНО ДЕЛО, од 13 август до 10 септември, со секоја сметка над 500 ден. ќе...

    Прочитај повеќе

Овој модул од страната е сеуште во развој.